Αλεξάνδρα ΚορδόσηΣυμβουλευτική Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια (MA.,BSc.)

Ψυχολογία Για Εμάς

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Νέα

Παρουσίαση 1ου Συλλογικού Τόμου Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας

Το Βιβλίο:
Στο νέο αυτό βιβλίο παρατίθενται κλινικές περιπτώσεις Σχεσιακής Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (Μοντέλο I. Yalom) από τη πολυμελή ομάδα του Ινστιτούτου Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ). Ανάμεσα στα κεφάλαια εκλετών συναδέλφων, έχω τη χαρά και τιμή να συμπεριλαβμάνεται το κεφάλαιο μου με τίτλο “Επιτρέποντας στον Ασθενή να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει με το δικό του ρυθμό και όχι με το ρυθμό της μητέρας – θεραπεύτριας του”.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο: ΕΔΩ

Η Παρουσίαση
θα λάβει χώρα στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (Στρατηγού Καλλάρη 50, Παλαιό Ψυχικό, Τ.Κ.: 154 52) τη Κυριακή  24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18.30-22.00  και θα έχει τη μορφή διαλογικής συζήτησης μεταξύ των μελών του Ινστιτούτου Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, καθώς και ανοιχτή συζήτηση με το κοινό. Γιατη συμμετοχή σας στη είναι απαραίτητη η συμπλήρωσης της παρακάτω διαδικτυακής φόρμας: ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!!

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Προσφορά Διαπροσωπικής Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (Διαδικτυακά)

Απευθύνεται σε:

Οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για ομαδική ψυχοθεραπεία διαδικτυακά (εξαιρούνται άνθρωποι που χρήζουν επείγουσας ψυχιατρικής φροντίδας). Επίσης απευθύνεται σε Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, στη περιφέρεια, σε επαρχιακές πόλεις και νησιά. Περισσότερο, απευθύνεται σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη ή έχουν κάνει στο παρελθόν ατομική ψυχοθεραπεία και θέλουν να εμβαθύνουν στη θεραπευτική τους εξέλιξη, κάνοντας ομαδική ψυχοθεραπεία παράλληλα, ή σε συνέχεια της ατομικής τους ψυχοθεραπείας. Η ομαδική ψυχοθεραπεία αναδεικνύει άμεσα τα σχεσιακά ζητήματα που δυσκολεύουν το άτομο, ενώ στην ατομική ψυχοθεραπεία αυτά μπορεί να καθυστερήσουν αισθητά να αποκαλυφθούν ή ακόμα και να μην αποκαλυφθούν καθόλου.

Διαβάστε περισσότερα

english version