Αλεξάνδρα ΚορδόσηΣυμβουλευτική Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια (MA.,BSc.,Pg.Cert.)
Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων και της Βρετανικής Ένωσης Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (BPS, HCPC), Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IARPP), Μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA), Υπό πιστοποίηση Ομαδική Ψυχοθεραπεύτρια από το Yalom Institute (USA) και το Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ).

Ψυχολογία Για Εμάς

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Το γραφείο

Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 18 στο Νέο Ψυχικό, στο Ισόγειο και επιτρέπει τη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ (Ράμπα χωρίς σκάλες). Σε αυτό το χώρο ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Πώς να έρθετε

Με Μετρό
Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι ο σταθμός "Χολαργός" και αυτός της "Εθνικής Άμυνας" επί της λεωφόρου Μεσογείων. Από αυτούς τους σταθμούς χρειάζεται να περπατήσει κανείς γύρω στα δέκα λεπτά για να φτάσει στο γραφείο. Ερχόμενοι από το μετρό Χολαργού του βγαίνετε από την έξοδο "προς Αθήνα" και περπατάτε επί της Λεωφόρου Μεσογείων με κατεύθυνση προς Αθήνα μέχρι να βρείτε κάθετη την οδό Τζαβέλα. Κατηφορίζοντας την οδό Τζαβέλα, η οδός Καραϊσκάκη είναι η 4η κάθετος όπου εκεί κάνετε αριστερά. Το νούμερο 18 είναι λίγα σπίτια πιο κάτω στο αριστερό σας χέρι. Ερχόμενοι από το σταθμό της Εθνικής Άμυνας, εξέρχεστε από την έξοδο "Εθνικής Αμύνης" και ανηφορίζετε τη Λεωφ. Μεσογείων με κατεύθυνση προς Αγ. Παρασκευή, εωσότου συναντήσετε την οδό Τζαβέλα και συνεχίζετε όπως αναγράφεται ανωτέρω. (www.ametro.gr)

Με αυτοκίνητο
Η οδός Τζαβέλα ενώνει τη Λεωφόρο Κηφισίας με τη Λεωφόρο Μεσογείων και είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρετε ερχόμενοι στο γραφείο με δικό σας όχημα.

Στη Λεωφ. Κηφισίας η οδός Τζαβέλα είναι το επόμενο φανάρι μετά το φάρο του Ν. Ψυχικού (Αγία Βαρβάρα), αν έρχεστε από το κέντρο της Αθήνας. Αφού στρίψετε σε αυτό το φανάρι δεξιά (οδός Εθνικής Αντιστάσεως) στρίβετε λοξώς δεξιά στο επόμενο φανάρι (οδός Τζαβέλα) και συνεχίζετε ευθεία στο επόμενο φανάρι που συναντάτε Η οδός Καραϊσκάκη είναι η δεύτερη κάθετος στο δεξί σας χέρι.

Αν έρχεστε από Βόρεια προάστια στρίψτε αριστερά στο Φάρο του Ν. Ψυχικού, διασχίστε τη πλατεία της Αγ. Σοφίας (κάνοντας το μισό κύκλο) και ακολουθείστε την Άγγελου Σικελιανού. Στρίψτε δεξιά στο 1ο φανάρι (στην οδό Δημοκρατίας) και αριστερά στο 1ο φανάρι (στην οδό 25ης Μαρτίου), εωσότου συναντήσετε την οδό Τζαβέλα (super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ). Εκεί στρίψτε δεξιά και Θα βρείτε την οδό Καραϊσκάκη κάθετη στο δεξί σας χέρι.

Στη Λεωφ. Μεσογείων η οδός Τζαβέλα είναι στο ύψος των Goody's του Χολαργού (Το 1ο φανάρι μετά τα Goody's αν έρχεστε από Αθήνα και το προηγούμενο αν έρχεστε από Αγ. Παρασκευή). Κατηφορίζοντας την οδό Τζαβέλα θα βρείτε την οδό Καραϊσκάκη κάθετη.

Με λεωφορείο
Στο γραφείο μπορείτε να έρθετε με το λεωφορείο 404, που έχει αφετηρία το σταθμό μετρό Εθνικής Αμύνης και τερματικό σταθμό στο Χαλάνδρι (η 2η και 3η στάση Χαλανδρίου είναι οι κοντινότερες στο γραφείο). Επίσης με το λεωφορείο 402, που έχει αφετηρία το σταθμό μετρό Κατεχάκη και τερματικό σταθμό στο Πολύδροσο (η στάση Παλαμά είναι η κοντινότερη στο γραφείο).

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα λεωφορεία Α5, Β5, 416 επί της Λεωφόρου Μεσογείων και να κατεβείτε στη 4η στάση Χολαργού. Από εκεί βρείτε κάθετη την οδό Τζαβέλα και περπατήστε 7-8 λεπτά εωσότου βρήκε στο αριστερό σας χέρι την οδό Καραϊσκάκη. (www.oasa.gr)

Αναζητήστε το τηλέφωνο του γραφείου στη κατηγορία Επικοινωνία για να κλείσετε ένα ραντεβού πρώτα και ρίξτε μία ματιά στο χάρτη για το πώς να έρθετε.

Χάρτης

english version